إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: السدق والكبد والكلاوى والقلوب من مطبخ مروى الشافعى بالصور
مرسل: السبت إبريل 01, 2017 8:19 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

السدق والكبد والكلاوى والقلوب من مطبخ مروى الشافعى بالصور



بسم الله الرحمن الرحيم

السدق والكبد والكلاوى والقلوب من مطبخ مروى الشافعى بالصور

صورة

صورة

صورة

صورة

سجق بلدى. اشترى السجق من جزار معرفة أو ممكن من كارفور .. انا بشترى من كارفور و بتأكد أن السجق طازة من شكلة و رحتة. . مهم اوى أن الخلطة تكون باينة اللحمة فيها مع التوابل مش تبقى الخلطة شبة العجين و مش واضح فيها اى حاجة زى السجق المجمد الوحش دة ... دة نص كيلو سجق.
كبد و كلاوى و قلوب نص كيلو متقطع شرايح. .

صورة

السجق بقى ...
بصلاية كبيرة متقطعة شرايح رفيعة. .
فلفلاية كبيرة متقطعة شرايح رفيعة. ..
3 فصوص ثوم كبار متقطعين شرايح ...
معلقة صغيرة من. ..ملح و فلفل و بابريكا و بصل بودر و ثوم بودر .. و بس خلاص

صورة

طاسة سخنة فيها معلقة زيت و أنزلى بالسجق الأول شوحية من جميع الجهات. ... السجق مبيتسلقش مبيتسلقش مبيتسلقش

صورة

أول ما يتشوح انزلى بالتوابل و البصل الشراح و الفلفل و الثوم و قلبيهم فى بعض

صورة

بس خلاص وهم لو بتحبى السجق متقطع أبقى قطعية برحتك

صورة

حطى فى ساندوتش مع بطاطس محمرة أو شيبسى

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: السدق والكبد والكلاوى والقلوب من مطبخ مروى الشافعى بالصور
مرسل: السبت إبريل 01, 2017 8:23 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

الكبد و الكلاوى و القلوب بقى ....
3 فصوص ثوم كبار مهروسين. .
2 فلفل أخضر. .
معلقة صغيرة من الملح و الفلفل و كمون و كزبرة ناشفة. .
خل و زيت و بس خلاص

صورة

حطى الثوم و الملح و الفلفل و الكمون و الكزبرة الفلفل الرومى المقطع صغير كدة زى الصورة

صورة

انزلى ب 3 معالق كبار خل ابيض. .

صورة

و عليهم 3 معالق كبار زيت. ..

صورة

و قلبى بقى كويس ....

صورة

انزلى بالبلاوى. .قصدى بالكلاوى و سبيهم فى التتبيلة نص ساعة مثلا

صورة

و طاسة سخنة على النار فيها معلقة زيت و انزلى بيهم هعملوا تششششش

صورة

سبيها بقى تتشوح حلو كدة و تاخد و تدى بشكل ودى لو حسيتى أنها لسة عوزة تستوى زودلها شوية مية سخنة حبة صغيرين و غطيها لغاية ما تشرب ميتها و تستوى كويس ... بس هى استوت معايا علطول

صورة

و بس خلاص اكلة تجنن و سهلة و سريعة

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 

أقرا ايضا
الكبدة المشوية الصح من مطبخ مروى الشافعى بالصور والشرح
طاجن المكرونة بالسجق والجبنة الموتزاريللا من مطبخ مروى الشافعى بالصور
طريقة عمل المندى بالخطوات من مطبخ مروى الشافعى
الفراخ المكرملة من مطبخ مروى الشافعى بالخطوات
تشيكن الاكينج خطوة بخطوة من مطبخ مروى الشافعى
ستيك اللحمة بالزبدة و الاعشاب رهيب من مطبخ مروى الشافعى
فراخ تكا كباب مشوية على الطريقة الهندى من مطبخ مروى الشافعى
الكفتة المشوية بطعم و ريحة الفحم بالخطوات المصورة من مطبخ مروى الشافعى
البطاطس الفريسكس بالصور والخطوات مع مروى الشافعى
ورقة اللحمة بالصور والخطوات بطريقة مروى الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo