إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: ستيك اللحمة بالزبدة و الاعشاب رهيب من مطبخ مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 25, 2017 11:46 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

ستيك اللحمة بالزبدة و الاعشاب رهيب من مطبخ مروى الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

ستيك اللحمة بالزبدة و الاعشاب رهيب من مطبخ مروى الشافعى

صورة

صورة

صورة

صورة

لحمة استيك اسمها انتركوت و الجزار بيكون عارف قوليلوا و انتى بتشترى.

صورة

رأس ثوم و لفيها فى فويل و دخليها الفرن على أعلى درجة نص ساعة علشان يتشوى و هيبقى شكلوا كدة زى الصورة

صورة

طلعى الثوم المشوى و حطية فى طبق و اهرسية كويس بالشوكة. ...

صورة

حطى على الثوم تقريبا 6 مكعبات صغيرة يعنى 6 معالق صغيرة مليانة من الزبدة بدرجة حرارة الغرفة. .. و اهرسيهم فى بعض كويس

صورة

معلقة صغيرة روز مارى فرش أو مجفف و معلقة صغيرة زعتر ناشف أو فرش و معلقتين كبار من البقدونس المقطع صغير و لو عندك اوريجانو حطية معاهم كمان بس انا مكنش عندى ... الاوريجانو دة تابل من التوابل

صورة

حطيهم على الزبدة بالثوم و عليهم معلقة زيت زيتون و لو الزبدة بتعتك مملحة خلاص لاكن لو مش مملحة حطى ملح و دوقى الخليط علشان تظبطى الملح بتاعة و قلبى كويس

صورة

هيبقى شكلة كدة بعد ما اتقلبت كويس

صورة

هاتى بقى ورق زبدة أو ممكن كلينج فيلم و افردى الخليط بالمعلقة كدة ....

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: ستيك اللحمة بالزبدة و الاعشاب رهيب من مطبخ مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 25, 2017 11:50 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

لفى علية ورق الزبدة شكل رول زى الصورة ....

صورة

و قفلى علية من الجناب زى البومبون كدة و حطيها فى الفريزر أقل حاجة ربع ساعة قبل الاستخدام و شيلى الباقى عادى جدا فى التلاجة بعد كدة و وقت ما تحتاجى منها على اللستيك تطلعيها بسهولة و تبقى جاهزة

صورة

اللحمة بقى حطى عليها ملح و فلفل و زيت زيتون و اعمللها مساج بصوبعك. ....

صورة

جريل سخنة على النار فوق البوتجاز و حطى اللحمة تتشوى على الجمبين تقريبا كل جمب من 3 دقايق ل 5 دقايق و بس و طلعيها فى طبق بعد كدة .... هتستوى و الله بس متدوسيش عليها خالص بالشوكة علشان متنزليش العصارة الفيها و تنشف منك .... هاتى اللحمة من مكان موثوق منة أو من جزار مضمون علشان يديكى قطعية لحمة حلوة

صورة

بعد ما اللحمة اتشوت طلعى بقى قالب الزبدة بالثوم و الاعشاب من الفريزر و فكى ورق الزبدة من علية براحة. ...

صورة

قطعية حلقات كدة زى الصورة. ...

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: ستيك اللحمة بالزبدة و الاعشاب رهيب من مطبخ مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 25, 2017 11:53 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

حطى منة على اللستيك السخن

صورة

اللستيك علشان سخن سيح الزبدة. .. يجنن

صورة

و بس خلاص اعملى جمب مكرونة أو بطاطس بيورية مثلا أو خضار سوتية. .. و انا عندى ذرة حلوة بشترية من السوبرماركت بيكون مستوى حطيتوا على الجريل و شويتوا معاهم حلو اوى مع اللحمة .... جربوة ستيك حلو اوى و سهل جدااااااااااا

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 

أقرا ايضا
ورقة اللحمة بالصور والخطوات بطريقة مروى الشافعى
ستيك رفيع مع الاسباجيتى بالصوص الأبيض و الماشروم من مطبخ مروة الشافعى
طريقة عمل المندى بالخطوات من مطبخ مروى الشافعى
الفراخ المكرملة من مطبخ مروى الشافعى بالخطوات
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
تشيكن الاكينج خطوة بخطوة من مطبخ مروى الشافعى
السدق والكبد والكلاوى والقلوب من مطبخ مروى الشافعى بالصور
الكبدة المشوية الصح من مطبخ مروى الشافعى بالصور والشرح
فراخ تكا كباب مشوية على الطريقة الهندى من مطبخ مروى الشافعى
طاجن المكرونة بالسجق والجبنة الموتزاريللا من مطبخ مروى الشافعى بالصور

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo