إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: أحلى فراخ مشوية ممكن تأكلها من مطبخ مروة الشافعى وسر التتبيلة
مرسل: الأحد مارس 24, 2019 9:11 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

أحلى فراخ مشوية ممكن تأكلها من مطبخ مروة الشافعى وسر التتبيلة



بسم الله الرحمن الرحيم

أحلى فراخ مشوية فى فرن البوتاجاز ممكن تأكلها من مطبخ مروة الشافعى وسر التتبيلة

صورة

صورة

التتبيلة للفرخة الواحدة
ماية بصلاية كبيرة
معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة فلفل أسمر
معلقة صغيرة كمون
معلقة صغيرة كسبرة ناشفة
معلقة صغيرة بابريكا
معلقة كبيرة بصل بودر
معلقة صغيرة ثوم بودر او ممكن الافضل فصين ثوم فريش مهروسين
معلقة كبية زيت
معلقة كبيرة خل ابيض
معلقتين كبار زبادى
وتتساب فى التتبيلة على الأقل ساعة
وتتشوى فى الفرن على درجة 200 لمدة نصف ساعه ثم على درجة 180 لمدة ساعة فى الرف اللى فى النص من غير ما تتغطى جربوها
تحفة وجميلة جدا

صورة

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 

أقرا ايضا
فراخ تكا كباب مشوية على الطريقة الهندى من مطبخ مروى الشافعى
فراخ بلدى محشية رز بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
أحلى ساندوتش برجر فى البيت زى buffalo burger sandwich بالظبط مع مروة الشافعى
الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
فوتوتشينى بصوص ألفريدو من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
صينية الفراخ بالرز إختراع من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
فاهيتا الدجاج chicken fajita بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
الفراخ المقرمشة بطريقة النصف سلقة من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
ستيك رفيع مع الاسباجيتى بالصوص الأبيض و الماشروم من مطبخ مروة الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo