إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: صينية الفراخ بالرز إختراع من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
مرسل: الثلاثاء مارس 26, 2019 8:24 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

صينية الفراخ بالرز إختراع من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات



بسم الله الرحمن الرحيم

صينية الفراخ بالرز إختراع من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات

صورة

صورة

صورة

صورة

المقادير

اوراك فراخ مخلية وينفع قطع فراخ مخلية او كاملة بالعظم أو صدور انا استخدمت 6 اوراك
2 كوب رز بسمتى وينفع الرز المصرى العادى
بصلاية كبيرة متقطعة صغير
2 فلفل اخضر متقطع صغير
3 فصوص ثوم صحاح
معلقتين كبار صويا صوص
معلقة صغيرة فلفل و ملح وبابريكا و زعفران
مكعب مرقة

صورة

هنتبل الفراخ بالملح والفلفل والبابريكا والصويا صوص

صورة

هنسيبها فى التتبيلة ربع او ثلث ساعة

صورة

فى صينية او حلة كبيرة وفيها معلقة سمنة او زيت او زبدة وعلى النار هننزل بالفراخ تتحمر وتاخد نص سوا

صورة

اتحمرت واخدت لون جميل هنشيلها فى طبق على جنب

صورة

هنحط فى نفس الطاسة مكان تحمير الفراخ هنحط البصل والفلفل والثوم ونشوحهم

صورة

هنحط المرقة وممكن نستبدلها بشوربة لو متاحة عندك

صورة

هنحط الرز البسمتى ( هننقعه طبعا قبلها فى ماية لمدة نص ساعة تقريبا ونصفيه كويس ) ونقلب

صورة

لو عندك زعفران حطى شوية

صورة

هننزل بالبسلة والجزر مش مسلوقين ولا حاجه هيستوو مع الرز ونقلب

صورة

هنحط الفراخ معاهم

صورة

مية سخنة او شوربة ونغطيى الرز والفراخ بيها علشان يستو مع بعض كلهم

صورة

هنغطيها ونسيبها على نار هادية تستوى لمدة ربع ساعة ونتابعها علشان لو احتاجت ماية تانى ولا حاجه وممكن فى المرحلة دى تشوفى ملحها مظبوط ولا محتاجة ملح

صورة

كده خلاص استوت وريحتها تحفة

صورة

نغرفها ونرش عليها شوية بصل اخضر

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 

أقرا ايضا
الفراخ المقرمشة بطريقة النصف سلقة من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
ناجتس الفراخ اللذيذ فى البيت مع مروة الشافعى بالخطوات
الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الفراخ المكرملة من مطبخ مروى الشافعى بالخطوات
الفراخ الروستو بالخضار فظيعة و سهلة اوى تنفع فى العزايم من مطبخ مروة الشافعى
الارز المبهر مع الفراخ المشوية بطريقة الشيش طاووق من مطبخ مروة الشافعى
الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
فوتوتشينى بصوص ألفريدو من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
فراخ بلدى محشية رز بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo