إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
مرسل: الخميس مارس 30, 2017 10:11 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 12899
مكان: المنصورة

الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور



بسم الله الرحمن الرحيم

الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور

صورة

صورة

صورة

صورة


المقادير :
فراخ. ...
معلقتين كبار زيت زيتون أو أى زيت عندك .
معلقتين كبار ويسترشاير صوص و دة بيتباع في اى سوبرماركت كبير.
معلقتين كبار من الصويا صوص الخفيف. .لو عندك الصوص تقيل يبقى معلقة واحدة كبيرة.
معلقة بصل بودر و معلقة ثوم بودر.
معلقة كبيرة عسل ابيض.
ملح و فلفل و بابريكا.

حطى كل الحجات على بعض. ...

صورة

صورة

تبلى بيها الفراخ و سبيها فى التتبيلة من نص ساعة لساعة

صورة

حطيها فى صينية فرن بالتتبيلة كلها. ...

صورة

دخليها الفرن على أعلى درجة عندك تقريبا من ساعة لساعة و نص و كل نص ساعة اقلبى الفراخ كدة زى الصورة

صورة

الفراخ استوت و فظيييييييعة

صورة

فراخ حلوة اوى اوى

صورة






دورة تعلم التريكو من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
مرسل: الخميس مارس 30, 2017 10:17 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 12899
مكان: المنصورة

الرز الصينى او اليابانى الحقيقة انى مغيرة فى مكوناتة شوية و هقولكم اية المتغير. ...

المقادير :
رز بسمتى أو مصرى عادى مسلوق و لازم يكون بارد خالص و يا سلام لو رز بايت كان في التلاجة هما بيعملوة كدة بالرز البايت. ...
بصلاية كبيرة متقطعة. ..فصين ثوم متقطعين شرايح. .
بسلة و جزر. ...
هوت دوج بقرى متقطع شرايح أو ممكن نستخدم بداله فراخ أو لحمة أو جمبرى ....
معلقة من ويسترشاير صوص و معلقة من الصويا صوص الخفيف. .لو تقيل يبقى نص معلقة. ..
3 معالق كبار زيت زيتون أو أى زيت عندك. .
ملح و فلفل .... بصل أخضر متقطع للتزيين. ..
الإضافات الأصلية بقى فى الوصفة دى و انا مستخدمتهاش هى ... جنزبيل فرش متقطع صغير. ... و بيض ... و صوص سمك. ... و سمسم. ....لو حابة تضفيهم على الوصفة حسب زوقك

صورة

أول حاجة هنحط الزيت و نشوح البصل. .

صورة

ننزل علية بالثوم

صورة

و عليهم البسلة و الجزر و نقلب لغاية ما البسلة و الجزر يتحمروا شوية. ...

صورة

ننزل بالهوت دوج أو ممكن نحط فراخ أو لحمة متقطعة صغير جمبرى صغير .....و شوحيهم. ..

صورة

حطى بقى الرز ..و قلبى. .

صورة

و عليهم الويسترشاير صوص و الصويا صوص. .. و قلبى ...

صورة

كدة خلاص جاهز ...فى الوصفة الأصلية بيحطوا فى المرحلة دى بيض و يقلبوه و يسيبوة يستوى شوية. . انا محطتش. .

صورة

حطية فى طبق التقديم و رشى علية البصل الأخضر

صورة

تحفة تحفة و ريحتة تجنن و طعمة يجنن

صورة

تغيير في الأكل بقى و لذيذ جربوة

صورة




دورة تعلم التريكو من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 

أقرا ايضا
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الارز المبهر مع الفراخ المشوية بطريقة الشيش طاووق من مطبخ مروة الشافعى
الفراخ الروستو بالخضار فظيعة و سهلة اوى تنفع فى العزايم من مطبخ مروة الشافعى
طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
فاهيتا الدجاج chicken fajita بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
ستيك رفيع مع الاسباجيتى بالصوص الأبيض و الماشروم من مطبخ مروة الشافعى
كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى
الفراخ البانية المزهلة أحلى طريقة للفراخ البانية و تحدى مع مروة الشافعى
طاجن لسان العصفور باللحمة الموزة بالصور والخطوات مع مروة الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo