إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: ورقة اللحمة بالصور والخطوات بطريقة مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 25, 2017 6:02 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

ورقة اللحمة بالصور والخطوات بطريقة مروى الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

ورقة اللحمة بالصور والخطوات بطريقة مروى الشافعى

صورة

صورة

صورة

دى لحمة ستيك بقرى ... و ممكن لحمة مكعبات أو موزة أو كندوز اى نوع لحمة و اى تقطيعة لحمة بالعضم او من غير عضم مفيش أى مشكلة كلوا ينفع

صورة

شوحى اللحمة فى حتت زبدة على النار و تبليها بالملح و الفلفل و خليها تاخد لون بنى جميل ... و شليها على جمب ..

صورة

حضرى بطاطس متقطعة مكعبات و بصلتين كبار مقطعين شرايح و 5 أو 6 فصوص ثوم صحاح أو شرايح. .. فلفل أخضر متقطع أو فلفل ألوان .....طمطماية كبيرة متقطعة مكعبات و ممكن تحطى جزر كمان أو بسلة

صورة

حطى عليهم بقى ملح و فلفل و بهارات لحمة اى بهارات لحمة عندك أو بهار البهارات البيكون اسمة مكتوب علية بهارات و بيتباع فى السوبرماركت عادى زى الكسبرة و الكمون كدة ....و رشة من البابريكا و جوزة الطيب " اختيارى ".

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: ورقة اللحمة بالصور والخطوات بطريقة مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 25, 2017 6:08 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

قلبيهم فى بعض......

صورة

و حطى عليهم الصوص الفى الطاسة مكان تحمير اللحمة

صورة

هاتى بقى صينية و حطى فيها ورق ألومنيوم كدة زى الصورة ...

صورة

و حطى على الألومنيوم فويل ورق زبدة و دة لسببين. . السبب الأول أنها ورقة لحمة يعنى لازم تتلف فى ورقة و ثانيا علشان غلط نلف الفويل على الأكل مباشرا مش صحى .....

صورة

حطى بقى على ورق الزبدة الفردناة اللحمة التشوحت. ...

صورة

و من فوق الخضار المقطع المتبل ...

صورة

و اقفلى عليها بقى ورق الزبدة و الورق الفويل كويس اوى علشان ميسربش البخار .....

صورة

قفليها كدة زى الصورة و فى فرن سخن على درجة 300 أو اكتر لمدة ساعة و نص تقريبا ... و لو اللحمة بالعضم يبقى سبيها ساعتين علشان تستوى لأن اللحمة البلعضم بتاخد وقت أطول فى السوى و ممكن تختبريها يعنى تطلعى الصينية و تفتحيها بالراحة و شوفى اللحمة استوت ولا محتاجة وقت لسة فى الفرن ......

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: ورقة اللحمة بالصور والخطوات بطريقة مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 25, 2017 6:12 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

بعد ما تطلع رشى عليها من فوق شوية من البقدونس

صورة

كدة خلاص جاهزة للتقديم ... و بيتاكل معاها رز

صورة

بجد وهمييية و ريحتها فظيييييييعة جربيها.

صورة

جميلة اوى بجد

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 

أقرا ايضا
البطاطس الفريسكس بالصور والخطوات مع مروى الشافعى
ستيك اللحمة بالزبدة و الاعشاب رهيب من مطبخ مروى الشافعى
صينية فراخ بالمشروم والبشاميل بطريقة مروى الشافعى
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
طريقة عمل رول الفراخ المحشية جبنة و هوت دوج بالصور مع مروى الشافعى
طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
الكبدة المشوية الصح من مطبخ مروى الشافعى بالصور والشرح
السدق والكبد والكلاوى والقلوب من مطبخ مروى الشافعى بالصور
طاجن المكرونة بالسجق والجبنة الموتزاريللا من مطبخ مروى الشافعى بالصور
طاجن لسان العصفور باللحمة الموزة بالصور والخطوات مع مروة الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo