إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: الارز المبهر مع الفراخ المشوية بطريقة الشيش طاووق من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الأحد يناير 22, 2017 9:08 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

الارز المبهر مع الفراخ المشوية بطريقة الشيش طاووق من مطبخ مروة الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

الارز المبهر مع الفراخ المشوية بطريقة الشيش طاووق من مطبخ مروة الشافعى

صورة

صورة

صورة

صورة

المقادير بقى : أولا مقادير تتبيلة الفراخ :
صدور فراخ أو اوراك مخلية. . دول 6 اوراك مخلية و متقطعة مكعبات حجمها وسط ..
فنجان من اللبن
فنجان من الزيت .
معلقتين كبار صلصة طماطم. .
عصير ليمونة.
معلقة كبيرة من المستردة.
معلقة صغيرة من /ملح و فلفل و بابريكا و بصل و ثوم بودر و بهارات فراخ أو بهارات عادية .. و دى نفس الطريقة البعمل بيها الشيش طاووق .و بس خلاص
مقادير الرز بقى :
رز بسمتى أو زر مصرى عادى برحتك مغسول و متصفى دول 3 كبايات رز ..
بصلاية كبيرة متقطعة صغير. .
عودين قرفة ... حبهان مطحون و حبهان صحيح ..ورق لورة ..مكعب مرقة ....معلقة كبيرة من الكركم و بس خلاص

صورة

أول حاجة هنتبل الفراخ .. حطى عليها الصلصة و اللبن و الزيت و المستردة و الليمونة و ملح و فلفل بصل و ثوم بودر و بابريكا و بهارات الفراخ أو البهارات العادية و قلبيها فى بعض كويس جدااا

صورة

غطيها و سبيها ترتاح فى التتبيلة نص ساعة أو اكتر فى التلاجة

صورة

هنعمل الرز و الفراخ فى التتبيلة لسة
حلة فيها معلقة كبيرة زيت و معلقة كبيرة زبدة و انزلى ب البصل و الحبهان المطحون و الصحيح و ورق لورة و عيدان القرفة و مكعب المرقة و قلبى ...

صورة

و انزلى ب الكركم و قلبى كمان تتشوح. .

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: الارز المبهر مع الفراخ المشوية بطريقة الشيش طاووق من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الأحد يناير 22, 2017 9:18 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

انزلى بالرز بقى و قلبى ..

صورة

حطى مية سخنة بقى و لو عندك.شوربة يا سلااااام هتبقى أحلى ...

صورة

سبية يستوى بقى عادى زى ما بنعمل الرز

صورة

استوى و ريحتة رهيييييييبة الف مبروك هو دة الرز المبهر

صورة

هاتى بقى الفراخ من التلاجة و فى طاسة سخنة فيها حتت زبدة صغيرة و انزلى بالفراخ زى الصورة . . الفراخ هتنزل ميتها و ترجع تشربها تانى و تستوى و تتشوح

صورة

دة هيكون شكلها بعد التشويح و التسوية و الريحة خراااافية .. و ممكن تحطيها فى الفرن تتشوى عادى على درجة 200 تقريبا نص ساعة و كل شوية تشوفيها و تقلبيها فى الفرن

صورة

حطى للفراخ فحمة و غطيها علشان تديها طعم و ريحة الفحم و اعملى كدة كمان مع الرز ... بعد ما يستوى ولعى فحمة و حطيها فى بولة صغيرة جوة الرز علشان هو كمان يبقى مدخن و بريحة الفحم

صورة

و بس خلاص رشى من فوق شوية كسبرة خضرة أو ممكن بقدونس .... و لو عندك لوز و زبيب اديلوا اا

صورة

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 

أقرا ايضا
الفراخ المقرمشة بطريقة النصف سلقة من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
صينية الفراخ بالرز إختراع من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الفراخ الروستو بالخضار فظيعة و سهلة اوى تنفع فى العزايم من مطبخ مروة الشافعى
الفراخ المقرمشة كنتاكى KFC خطوة خطوة بالصور من مطبخ مروة الشافعى
الكبدة المشوية الصح من مطبخ مروى الشافعى بالصور والشرح
ناجتس الفراخ اللذيذ فى البيت مع مروة الشافعى بالخطوات
الكفتة المشوية بطعم و ريحة الفحم بالخطوات المصورة من مطبخ مروى الشافعى
الفراخ المكرملة من مطبخ مروى الشافعى بالخطوات

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo