إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: سويسرول البطاطس المحشية بخلطه الفراخ والجبنه
مرسل: الأحد إبريل 28, 2013 5:31 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:25 pm
مشاركات: 10942
مكان: المنصورة

سويسرول البطاطس المحشية بخلطه الفراخ والجبنه



سويسرول البطاطس المحشية بخلطه الفراخ والجبنه

بسم الله

3 قطع صدور فراخ مخليه مقطع طوليا

صورة

بصله كبيرة وفصين توم

صورة

زيتون وفلفله حمرا وحطيت نص فليفله خضرا

صورة

موزاريلا حلو النوع السعودى ولو مفيش ممكن جبنه رومى بس جديده علشان بتدى طعم وبتشد وملحها بيكون خفيف

صورة

عدد 2 بطاطس كبيرة مسلوقه وجزرة مسلوقه

صورة

هنعمل الحشوة

صورة

شوحت البصل بعدين التوم والفلفل الاحمر والاخضر وحطيت فلفل اسود بهارات فراخ وقرفه وجنزبيل وسماق حاجه بسيطه جدا

صورة

وادى حطيت عليها شرايح الفراخ وسوتها كويس وطفيت

صورة

وحطيت الزيتون اخررر حاجه واثر ملح علشان الزيتون

نيجى للبطاطس اتهرست مع الجزر وانا حطيت جزر مهروس علشان يدى البطاطس اللون الوردى دة وفى نفس الوقت كقيمه غزائيه وسنه فلفل اسود

صورة

حطيت نص كميه الموزريلا فى قلب البطاطس المهروسه وقلبتها كويس

صورة

هنا جبت ورق فويل وحطيت مسحه سمنه خفيفه جداعليها كلها ورشيت عليها بقسماط وجبت البطاطس

وفردتها ع ورق الفويل بس مخلتش طبقه البطاطس رقيقه خلتها متوسطه السمك

علشان تتلف بسهوله وهنا حطيت ع طرفها جزء من حشو الفراخ

صورة

وادينى لفتها اول لفه بصوا سمكها متوسط لارقيقه ولاتخينه

صورة

وهنا حطيت الجزء التانى من حشو الفراخ

صورة


واهو لفتها اللفه التانيه ودهنت وشها بزيت زيتون دهنه خفيفه كده

صورة

وهنا حطيت باقى الموزاريلا ع الوش

صورة

طبعا بتكونى مولعه الفرن قبلها بربع ساعه تسخين وبتاخديها ع ورق الفويل متغطيهاش ولا حاجه

صورة

وتحطيها ف صينيه بتحطيها ف الرف اللى ف النص بتاخد من تحت ربع ساعه علشان تحمر ومن فوق

10 دقايق .اهى بعد لما طلعت من الفرن

صورة

استنيت عليها لحد لما بردت شويه مقطعتهاش سخنه وبعد كده قطعتها

صورة

صورة

بالهنا والشفا

منقوول






لا اله الا الله محمد رسول الله



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: سويسرول البطاطس المحشية بخلطه الفراخ والجبنه
مرسل: الأحد إبريل 28, 2013 9:29 pm 
غير متصل
عضو
عضو
اشترك في: الخميس ديسمبر 15, 2011 11:57 am
مشاركات: 101
شكلها حلو أوي دريم تسلم الأيادي
بس البطاطس هتمسك نفسها للفرد واللف والتقطيع؟؟؟؟ بتحطي بقسماط أو بيض ولا ايه؟؟


أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: سويسرول البطاطس المحشية بخلطه الفراخ والجبنه
مرسل: الاثنين إبريل 29, 2013 4:33 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:25 pm
مشاركات: 10942
مكان: المنصورة
minie85 كتب:
شكلها حلو أوي دريم تسلم الأيادي
بس البطاطس هتمسك نفسها للفرد واللف والتقطيع؟؟؟؟ بتحطي بقسماط أو بيض ولا ايه؟؟



شكرااا لكى

اه بقسماط




لا اله الا الله محمد رسول الله



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 

أقرا ايضا
طريقة عمل رول الفراخ المحشية جبنة و هوت دوج بالصور مع مروى الشافعى
صينية البطاطس بالدجاج والكريمة ، صينيه البطاطس بالفراخ
لحم بالفرن بخلطه روعه مع الارز
طريقة عمل سويسرول اللحم المفروم
البطاطس بالبشاميل ، طريقة عمل صينية البطاطس بالبشاميل
دبابيس الفراخ البروستد ، طريقة عمل دبابيس الفراخ البروستد
طريقة عمل عجة البطاطس
طريقة عمل البطاطس المهروسة
طريقة عمل البطاطس البورية
طريقة عمل البطاطس الاوروبيــة

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo