إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
مرسل: الأحد فبراير 05, 2017 7:15 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور



بسم الله الرحمن الرحيم

شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور

صورة

صورة

صورة

صورة

المقادير بقى :
ورك فرخة كبير مسلوق و متفصص. .و لو بواقى فراخ أو لحمة اعملى نفس الخطوات بس يكونوا مسلوقين و متفصصين
معلقة كبيره كل من بصل بودر + ثوم بودر + بابريكا + كمون + كزبرة ناشفة + بهارات عادية
رشة فلفل أسود .. رشة من الملح ...رشة من جوزة الطيب " اختيارى ". ..
معلقتين كبار خل ابيض ..
معلقتين كبار من الصويا صوص الخفيف. ..خلى بالك متكتريش فى الملح علشان الصويا صوص اصلا حادق ..
بصلاية متقطعة جوانح. ..
طمطماية متقطعة مكعبات. .
فلفلاية رومى خضرة متقطعة شرايح رفيعة ....
خلى بالك أن مقدار الفراخ يكون مناسب لمقدار الخضار المتقطع علشان ميكترش منك و تلاقى أن الشورما كلها بصل و فلفل و طماطم ...
و بس خلاااااص

صورة

طاسة سخنة فيها معلقة سمنة و انزلى بالفراخ و شوحيها كويس جدااا و تاخد لون ....

صورة

انزلى بكل التوابل .. بصل بودر و ثوم بودر و بابريكا و بهارات عادية و كمون و كزبرة ناشفة و فلفل اسود و جوزة الطيب " اختيارى " و قلبى ...

صورة

هيبقى شكل الفراخ كدة و الريحة رهيييييييبة

صورة

انزلى بقى بمعلقتين من الخل و قلبى ..

صورة

و الصويا صوص و قلبى ....

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
مرسل: الأحد فبراير 05, 2017 7:20 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

انزلى بالخضار المتقطع و بردوا قلبى ... خلى الخضار ياخد لون مع الفراخ و التوابل و الصويا صوص و يتشوح و يدبل معاهم ..

صورة

الشورما جاهزة و تجنن . العيش بقى بتاع الشاورما المصرى بتعتنا حطية هو كمان ياخد طعم و ريحة الشاورما كدة زى الصورة

صورة

شايفة اتشوح من جوة و اخد من شوى الفراخ اللى عملناه

صورة

افردى علية سلطة طحينة بقى ....
مقادير سلطة الطحينة :
كباية من الطحينة عليها عصير ليمونة و معلقة كبيرة خل و قلبى هتلاقى الطحينة قوامها تقل جداا معاكى زودى عليها مية سخنة شوية بشوية و قلبى لغاية ما تلاقى قوام الطحينة بقى مظبوط حطى عليها معلقة صغيرة من الملح و الفلفل الأسود و الكمون و الكزبرة الناشفة و البهارات العادية و بابريكا و معلقة كبيرة كدة من الثوم البودر و قلبى تمام هى دى الطحينة سهلة و طعمها فظيييييييع

صورة

حطى الشاورما فوق الطحينة و رشى بقى بقدونس هنافس شاورما ابو حيدر

صورة
خلص الساندوتش الشاورما الاختراع سهل جدااا و بسيط و بمكونات فى البيت و ببواقى فراخ أو لحمة بطريقة ظريفة و كمان أحلى من شاورما الشارع فى الطعم و اكيد انظف بكتييير .. ولادنا يستهلوا نتعب علشنهم شوية فى المطبخ جربوهااااااااااااااااا

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 

أقرا ايضا
الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الفراخ المقرمشة كنتاكى KFC خطوة خطوة بالصور من مطبخ مروة الشافعى
صينية الفراخ بالرز إختراع من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
الفراخ المقرمشة بطريقة النصف سلقة من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
الارز المبهر مع الفراخ المشوية بطريقة الشيش طاووق من مطبخ مروة الشافعى
الفراخ الروستو بالخضار فظيعة و سهلة اوى تنفع فى العزايم من مطبخ مروة الشافعى
طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
فاهيتا الدجاج chicken fajita بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
الكفتة المشوية بطعم و ريحة الفحم بالخطوات المصورة من مطبخ مروى الشافعى
ستيك اللحمة بالزبدة و الاعشاب رهيب من مطبخ مروى الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo