إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 5 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الجمعة يناير 27, 2017 3:19 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

الحمام الكداب (سامحنى يا رب ) بطريقتى انا عارفة أنة اتهرس قبل كدة مية مرة فى كل جروبات الطبخ بس انا حبيت انزلوا فى صفحتى على طريقتى علشان المجربوش يعملوة قبل كدة الطريقة بالتفصيل و الصور

صورة

صورة

صورة

أول حاجة هنعمل الحشو ... انا هحشى الوراك المخلية بالرز و الكبد و القوانص . .. هنحضر كبد و قوانص متنظفين كويس جداا بالملح و الدقيق .... و كباية و نص رز ابيض مغسول و متصفى. ....و بصلاية كبيرة متقطعة صغير ...
و الحشو انتى ممكن تغيرية برحتك يعنى ممكن بالرز و اللحمة المفرومة. .. أو بسطرمة و الزيتون. ..أو رز بس أو فريك

صورة

حلة على النار فيها معلقتين زيت و انزلى بالبصل يادوب يبقى شفاف انزلى علية بالقوانص المتقطعة و شوحيها مع البصل كويس. ...

صورة

و انزلى عليهم بالكبدة المتقطعة و شوحيهم و رشة من الملح و الفلفل الأسود و قلبيهم. ...

صورة

و عليهم الرز و قلبى ...

صورة

زودى مية سخنة يعنى تقريبا أقل من الرز زى الصورة و غطية و على نار هادية 10 دقايق ...احنا عوزين الرز نص سوى. ..

صورة

دى وراك مخلية من العظم بس الدبوس محافظ على شكلة بس مخلى من العظم و الراجل بتاع الفراخ هو بيعرف يعملها كدة ...

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الجمعة يناير 27, 2017 3:26 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

الرز جاهز و يبرد شوية .... و الفراخ ممكن تدوقيها علشان تكون ارفع ....

صورة

هاتى بقى الرز و أحشى الدبوس بالمعلقة بالرز و الكبد و القوانص زى الصورة

صورة

و أحشى باقى الورك بس متزوديش اوى علشان نعرف نلف الورك. ...

صورة

لفى الورك على الحشو زى الصورة

صورة

لفى الورك على الحشو زى الصورة

صورة

و بالخيط اربطى الورك زى الصورة علشان يتقفل كويس و ميفكش و احنا بنسلوقها. .. فى ناس بتلفها بفويل أو كلينج فيلم بس طريقة الخيط صحية اكتر

صورة

ربطهم كلهم الكدابين دول

صورة

مية بتغلى على النار فيها بصل و ورق لورة و حبهان و فص مستكة و ملح و فلفل و نزلى الوراك المحشية تتسلق. .. انا سبتها تتسلق تقريبا 40 دقيقة ....

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الجمعة يناير 27, 2017 3:31 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

بعد ما اتسلقت طلعتها فى طبق تبرد شوية

صورة

فى طاسة على النار فيها معلقة زيت و معلقة زبدة و حمريها زى الصورة من جميع الجوانب

صورة

بعد ما اتحمرت اقطعى الرباط الربطناة بالسكينة أو قصية بالمقص

صورة

دة شكلها بعد ما شلنا الرباط ماسكة نفسها و جميلة جداااا

صورة

ممكن معاها بطاطس محمرة مثلا

صورة

جميلة بصراحة و طعمها حلو اوى . ...

صورة

و ممكن تقطعيها زى الصورة و ينفع معاها طبق مكرونة و سلطة خضرا و بس خلاص جربوها

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الثلاثاء أكتوبر 02, 2018 11:03 pm 
غير متصل
عضو جديد
عضو جديد
اشترك في: الاثنين أكتوبر 01, 2018 7:30 pm
مشاركات: 2
حلوة الطريقة بس الصور مش ظاهره


أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الأربعاء أكتوبر 24, 2018 6:21 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
الشيف ميرو كتب:
حلوة الطريقة بس الصور مش ظاهره


ان شاء الله نعيد رفع الصور




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 5 مشاركة ] 

أقرا ايضا
فراخ بلدى محشية رز بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
فوتوتشينى بصوص ألفريدو من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
لازانيا بالفراخ والسبانخ على طريقة مروة الشافعى بالخطوات المصورة
الرز المحمر الصينى او اليابانى بطريقة مروة الشافعى بالخطوات المصورة
الكفتة المشوية بطعم و ريحة الفحم بالخطوات المصورة من مطبخ مروى الشافعى
صينية الفراخ بالرز إختراع من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
الفراخ المقرمشة بطريقة النصف سلقة من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo