إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: سمك سلمون بتتبيله خاصه وكمان حلو تشيز كيك
مرسل: السبت إبريل 27, 2013 7:15 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:25 pm
مشاركات: 10942
مكان: المنصورة

سمك سلمون بتتبيله خاصه وكمان حلو تشيز كيك



سمك سلمون بتتبيله خاصه ورز صياديه وخضار سوتيه وسلطه بدبس الرمان والسماق وكمان الحلو تشيز كيك

صورة

صورة

صورة

صورة

اولا : مقادير السمك

نص كيلو سمك سالمون شريحتين تقريبا

شويه ملح وفلفل أسود وليمونه ومعلقه مايونيز ونص معلقه زبده

ثومتين مقطعين شرائح

طريقة عمل السمك

نتبل السمك كويس ونرص شرايح الثوم عليه ونسيبه ساعتين علي الاقل في الثلاجه

نجيب تيفال ونحط فيها شويه ضعننين زيت ونشوحه كويس

ونغطي عليه 20 دقيقه تقريبا وبعدين نحطه الفرن تحت الشوايه ياخد وش وبالهنا والشفا

ومتنسيش تشيلي شرايح الثوم هي بس فكرتها انو ياخد نكهتها وبالمناسبه السمك السالمون

ثانيا : مقادير التشيز كيك

200 جرام جبن فلاديفيا

نص كوب سكر

نص كوب كريمه لباني+معلقه صغيره زبادي

بيضتين وفانيليا

معلقتين دقيق

جيلي وماء

الطريقه

نضرب الجبن والسكر والكريمه والزبادي كويسين وننزل بيضه بيضه لحد ما يتجانسوا بس منضربش كتير وبعدين نحط الدقيق

ونقلب ونحطوا في الفرن في حمام مائي ونسيبه 40 دقيقه حسب فرنك

وهنختبر سواه بسكين زي الكيك العادي نطلعه من الفرن يبرد ونحطه في الثلاجه

ونعمل الجيلي عادي بس نقلل الميه شويه بدل كوبيتين كوبايه ونص

ونحط الجيلي في الثلاجه يجمد شويه لمي يجمد شويه نطلعه نحطوا علي التشيز كيك بالمعلقه

ونسيبهم يجمدوا مع بعض علي الاقل 5 او 6 ساعات

وبالهنا والشفا






لا اله الا الله محمد رسول الله



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 

أقرا ايضا
ماك تشيز ، مكرونة بالجبنة

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo