إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: طاجن البامية باللحمة المفرومة
مرسل: الجمعة إبريل 30, 2010 6:30 pm 
غير متصل
مشرفة نور الإيمان
مشرفة نور الإيمان
اشترك في: الجمعة إبريل 30, 2010 2:18 pm
مشاركات: 184

طاجن البامية باللحمة المفرومة



طاجن البامية باللحمة المفرومة








المقادير


نص كيلو باميه


نص كيلو لحمة مفرومة


عصير ليمون


بصله كبيرة


ملح وفلفل


عصير طماطم او صلصة


الطريقة


تحمر البصله حتى تدبل وضيفى اللحمة وعليها الملح والفلفل انا كمان بحط فلفل اخضر يعطى طعم وريحة حلوة

سبيها على النار لغايه ميجف ماءها
وتستوى

بعدين تحطى عصير الطماطم والليمون والباميه وتسبيهم يتسبكوا على النار الهادية


ممكن تحطى فصين ثوم مفرومين قبل السوى بشويه






أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: طاجن البامية باللحمة المفرومة
مرسل: الجمعة إبريل 30, 2010 7:39 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
يممممممممم

نفسى إتفتحت



دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 

أقرا ايضا
البيض المسلوق باللحمة المفرومة
الشمندر المحشو باللحمة المفرومة
محشى البطاطس باللحمة المفرومة وصلصة الطماطم
تارت البطاطس باللحمة المفرومة فى الفرن وصفة لبنانية
طاجن لسان العصفور باللحمة الموزة بالصور والخطوات مع مروة الشافعى
مرق البامية باللحم على الطريقة السعودية
يخنة البامية مع النقانق المتبّلة اللبنانية
طاجن الأرز بالحمام ، طريقة عمل طاجن الأرز بالحمام
فطائر اللحم المفرومة
المكرونه واللحمة المفرومة فى حلة واحدة

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo