إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: كبدة مشوية
مرسل: السبت يونيو 19, 2010 12:12 pm 
غير متصل
عضو نشيط
عضو نشيط
اشترك في: السبت يونيو 12, 2010 6:19 pm
مشاركات: 175

كبدة مشوية



[center][CENTER]صورة[/center]



[center]كبدة مشوية[/center]
[center]المقادير :-[/center]
[center]2/1 كيلو كبدة ضاني او بتلو[/center]
[center]قليل من الزيت[/center]
[center]عصير ليمونه[/center]
[center]ملح - فلفل - زعتر[/center]


[center]الطريقة :-[/center]
[center]تجهز الكبدة بالطريقه السابقة وتتبل بالملح والفلفل والزعتر والزيت وتترك لمدة 2/1 ساعة ثم تشوى على الشواية السلك[/center]
[center]او في طاسة تيفال . ترص في طبق ويضاف لها عصير الليمون [/center]
[center]صورة[/center]
[/CENTER]




أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 

أقرا ايضا
كبة مشوية
كبدة إسكندراني
كبدة اسكندراني
فراخ تكا كباب مشوية على الطريقة الهندى من مطبخ مروى الشافعى
طريقة عمل كبدة الدجاج
أحلى فراخ مشوية ممكن تأكلها من مطبخ مروة الشافعى وسر التتبيلة
كبدة الفراخ بنكهة المشوى
طريقة عمل كبدة مشرملة علي الطريقة المغربية

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo