إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: كفته الحاتى المشويه وسر طراوتها وحلاوتها
مرسل: الثلاثاء يونيو 15, 2010 5:18 pm 
غير متصل
عضو نشيط
عضو نشيط
اشترك في: السبت يونيو 12, 2010 5:37 pm
مشاركات: 164

كفته الحاتى المشويه وسر طراوتها وحلاوتها



[center]كفته الحاتى المشويه وسر طراوتها وحلاوتها
[CENTER]
[SIZE=200][COLOR=red]المقادير


1 كيلو لحم مفروم (نصف كيلو غنم نصف كيلو بقرى )

2 حبه بصله متوسطه

قطعه من ليه الخروف

1 رغيف فينو ( صمون )

ربع حزمه كزبره خضراء ( فقط للنكهه )

ربع كوب صغير سفن أب ( مهم جداااااااااااااا )

ملح فلفل كمون بابريكا

صورة

الطريقه

اولا نقوم بنقع الفينو فى ماء وننشله من الماء بعد عصره ونفرم البصل
ونقطع ليه الخروف والكزبره هكذا


صورة


وفى الفرامه او الكبه نفرم كل الخليط اللى فى الصوره السابقه مع التوابل ونضيف السفن اب


صورة

نتركها نصف ساعه فى الثلاجه ثم نقوم بتصبيعها على شوكه او ملعقه هكذا


صورة


ترص فى صينيه هكذا وراعى ان تكون كبيره الحجم لان الحجم سيقل

صورة

نضعها فى فرن البوتاجاز لمده ساعه الا ربع وكل عشر دقائق نقلبها من كل الجوانب هكذا الى ان تتحمر


صورة


وتقدم هكذا
حقيقى كانت طريه وطعمها مميز لان كل المقادير أعطتها طراوه جميله ومميزه


صورة[/center][/COLOR][/SIZE][/CENTER]




أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 

أقرا ايضا
كفته بانية
كفته اللحم بالارز
كفته داوود باشا
كفته السمك على الطريقة السورية
كفتة التونة ، طريقة تحضير كفته التوبة

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo