إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: مكرونة اسباجتي بالفراخ والروزماري
مرسل: الأربعاء إبريل 28, 2010 7:48 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:25 pm
مشاركات: 10942
مكان: المنصورة

مكرونة اسباجتي بالفراخ والروزماري



مكرونة اسباجتي بالفراخ والروزماري


المقادير:

• نص كيلو مكرونة اسباجيتي.
• نص كيلو صدور فراخ مخلية.
• 2/1مكعب مرقة دجاج.
• 3 فصوص ثوم مدقوق.
• 3 معالق كبيرة زيت عباد الشمس.
• 4 معالق كبيرة من عصير الليمون.
• 2 معلقة كبيرة جبنة رومي مبشورة.
• 2 معلقة صغيرة روزماري طازج، أو معلقة صغيرة روزماري جاف.
• 2 معلقة كبيرة بقدونس مقطع قطع صغيرة.
• ملح وفلفل.

الطريقة:

1- اسلقي المكرونة وصفّيها من الميه وسبيها في المصفاة، وضيفي إليها معلقة كبيرة زيت وقلبيهم كويس؛ وده علشان المكرونة ما تلزقش في بعضها.


2- بعد كده أحضري قطع الفراخ واغسليها كويس، وبعد كده قطعيها إلى مربعات متوسطة الحجم.


3- سخني الزيت في حلة متوسطة، وبعد كده ضيفي إليه الثوم والروزماري وقلبيهم مع بعض لمدة دقيقة، بعد كده ضيفي إليهم الفراخ وحمّريها فيهم لغاية ما لونها يبقى ذهبي.


4- بعد كده ضيفي لها مرقة الدجاج وعصير الليمون، وقلبيهم مع بعض لغاية ما تقل كمية السائل إلى النصف.


5- وفي الآخر ضيفي المكرونة الاسباجتي والبقدونس والملح والفلفل وقلبيهم كلهم مع بعض.. وبعد ربع ساعة شيليهم من على النار وحطيهم في طبق التقديم، ومن على الوش رشي الجبنة.. و"بالهنا والشفا".



ونتمنى إنكم تجرّبوا الوصفة وتعجبكم..
وتبعتوا تقولوا لنا رأيكم فيها إيه..





لا اله الا الله محمد رسول الله



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: مكرونة اسباجتي بالفراخ والروزماري
مرسل: الخميس إبريل 29, 2010 4:10 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

بجد نفسى إتفتحت مع إنى لسه واكلة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 

أقرا ايضا
الاسباجتى بالدجاج و الليمون والروزماري
صينية بطاطس بالفراخ
طريقة عمل صينية المكرونة بالفراخ والموزاريلا
مكرونة بالباذنجان
طريقة عمل مكرونة بالباشاميل
ماك تشيز ، مكرونة بالجبنة
النجرسكو _ صينية المكرونة بالفراخ على طريقة مروى الشافعى
لازانيا بالفراخ والسبانخ على طريقة مروة الشافعى بالخطوات المصورة
مأكولات بحرية مع مكرونة من المطبخ الاسبانى
عايزة اعرف ازاى اعمل مكرونة بشاميل

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo