إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: طاجن لسان العصفور باللحمة الموزة بالصور والخطوات مع مروة الشافعى
مرسل: الأربعاء مارس 22, 2017 9:28 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 12899
مكان: المنصورة

طاجن لسان العصفور باللحمة الموزة بالصور والخطوات مع مروة الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

طاجن لسان العصفور باللحمة الموزة بالصور والخطوات مع مروة الشافعى

صورة

صورة

صورة

دة كيلو لحمة من الموزة و ممكن اى لحمة ضانى أو كندوز أو عكاوى كلة ينفع

صورة

فى حلة فيها معلقة سمنة و ورق لورة و حبهان و فصين من المستكة و بصلاية و أنزل باللحمة و اشوحها و تاخد لون جميل

صورة

بعد كدة انزلى عليها بالمية المغلية و سيبى اللحمة تستوى برحتها تمام و بعد ما تستوى حطلها الملح و الفلفل

صورة

كيسين من لسان العصفور. ..
بصلاية كبيرة مبشورة. .
فصين ثوم مهروسين. ..
4 طمطمايات كبار مبشورة ....
ملح و فلفل ...و بس خلاص

صورة






دورة تعلم التريكو من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: طاجن لسان العصفور باللحمة الموزة بالصور والخطوات مع مروة الشافعى
مرسل: الأربعاء مارس 22, 2017 9:35 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 12899
مكان: المنصورة

فى حلة فيها معلقة سمنة و معلقة زيت و حمرى اللسان العصفور كويس جداا مع التقليب عوزينوا ياخد اللون البنى الحلو و ميتحرقش ...

صورة

بعد ما اتحمرت أنزل عليها بالبصل و اقلب. ...

صورة

و عليهم الثوم المهروس و اقلب. ... لو بتحبى الحجات المشطشطة ممكن تضيفى قرن فلفل أخضر حامى متقطع صغير

صورة

و بعد كدة الطماطم و اقلب و رشة خفيفة من الملح و الفلفل و لسة هنضيف الشوربة بتاعت اللحمة و بتكون مملحة فا خلى بالك علشان الملح ميكترش منك

صورة

و هنحط الشوربة بقى الجميلة بتاعت اللحمة على لسان العصفور

صورة

يا دوب الشوربة تغطى لسان العصفور زى الصورة و بعد غلوتين غطيها و وطى النار خالص تقريبا 10 دقايق أو ربع ساعة و هيكون استوى

صورة

بعد ما استوى مفلفل و جميل و ريحتة تجنن

صورة

فى طاجن بقى أو صينية بيريكس حطى لسان العصفور زى الصورة

صورة

و من فوق رصى اللحمة و خلاص دخليهم الفرن بس ربع ساعة على درجة 160 علشان يخدوا لون و يبقى الطاجن جاهز و يجنن و سهل و سريع جدااااا جربوة

صورة




دورة تعلم التريكو من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 

أقرا ايضا
طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
فاهيتا الدجاج chicken fajita بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
البطاطس الفريسكس بالصور والخطوات مع مروى الشافعى
طاجن المكرونة بالسجق والجبنة الموتزاريللا من مطبخ مروى الشافعى بالصور
ورقة اللحمة بالصور والخطوات بطريقة مروى الشافعى
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
طاجن البامية باللحمة المفرومة
الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
ستيك رفيع مع الاسباجيتى بالصوص الأبيض و الماشروم من مطبخ مروة الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo