إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: الفراخ الروستو بالخضار فظيعة و سهلة اوى تنفع فى العزايم من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الأربعاء فبراير 08, 2017 4:49 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 12899
مكان: المنصورة

الفراخ الروستو بالخضار فظيعة و سهلة اوى تنفع فى العزايم من مطبخ مروة الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

الفراخ الروستو بالخضار فظيعة و سهلة اوى تنفع فى العزايم من مطبخ مروة الشافعى

صورة

صورة

صورة

صورة

فرخة كيلو و نص مغسولة كويس جدا بالدقيق و الليمون و الخل من جوة و من برة و ممكن تستخدمى فراخ متقطعة مش لازم تكون فرخة كاملة. ..... و نقعتها فى مية دافية فيها ربع كباية ملح و سبتها منقوعة نص ساعة و طلعتها من المية و نشفتها بفوطة نضيفة ...و بس

صورة

بطاطس متقطعة مكعبات. .. ماشروم. ... بروكولى. ... بصل .....جزر...... 4 فصوص ثوم صحاح. .....و ممكن تحطى كمان كوسة أو فاصوليا خضرة أو بسلة. .......
ملح و فلفل و بابريكا و عودين من الروز مارى الفرش ...

صورة

دهنت الفراخ بالملح و الفلفل و البابريكا و حطيت جواها بصلاية و فصين ثوم صحاح و الروز مارى الفرش

صورة

و حبة زيت زيتون عليها و ادعكيها كويس بأيدك. .. و بخيط لفى الرجلين و كتفيهم بالخيط علشان الفرخة يبقى شكلها حلو

صورة

و فى صينية فرن حطى كل الخضار و علية الملح و الفلفل الأسود و البابريكا و 3 معالق كبار زيت زيتون...

صورة

و حطى عليها الفرخة

صورة

تجنن و دخليها الفرن على أعلى درجة عندك فى الفرن انا دخلتها على درجة 300 تقريبا من ساعة لساعة و نص .....

صورة

كل نص ساعة طلعيها من الفرن و بالفرشة خدى من الصوص اللى فى الصينية و ادهنى الفرخة زى الصورة و بس

صورة

صورة






دورة تعلم التريكو من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 

أقرا ايضا
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الارز المبهر مع الفراخ المشوية بطريقة الشيش طاووق من مطبخ مروة الشافعى
الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
فاهيتا الدجاج chicken fajita بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
ستيك رفيع مع الاسباجيتى بالصوص الأبيض و الماشروم من مطبخ مروة الشافعى
كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى
الفراخ البانية المزهلة أحلى طريقة للفراخ البانية و تحدى مع مروة الشافعى
طاجن لسان العصفور باللحمة الموزة بالصور والخطوات مع مروة الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo