إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الجمعة يناير 27, 2017 2:04 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 12905
مكان: المنصورة

كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى

صورة

صورة

صورة

صورة


بطاطس مسلوقة و مهروسة ظبطى الملح و الفلفل فيها ..... لحمة مفرومة معصجة. ..جبنة موتزاريلا . . انا بستخدم جبنة باندا جميلة ..بيض و دقيق و بقسماط ...

صورة

انا كان عندى صوابع باتون سالية Bâton Salé و بقسماط بسمسم بقلهم شوية و متكلوش حطتهم فى الكيتشن ماشين kitchen mashine و ضربتهم

صورة

اضربيهم كويس

صورة

بقى بقسماط لذيذ و خشن. ....

صورة






دورة تعلم التريكو من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الجمعة يناير 27, 2017 2:11 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 12905
مكان: المنصورة

خدى في ايدك حتت بطاطس و احشيها لحمة مفرومة أو اوى حاجة تانية برحتك. ..

صورة

و حشتها جبنة موتزاريلا

صورة

قفلى البطاطس و كوريها حلو

صورة

هتبقى كدة

صورة

حطيها فى الدقيق ....

صورة

و من الدقيق للبيض. ..

صورة

و على البقسماط الخشن .

صورة

هتبقى كدة .. دخليها التلاجة بس 10 دقايق. ..

صورة




دورة تعلم التريكو من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الجمعة يناير 27, 2017 2:17 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 12905
مكان: المنصورة

حمريها فى الزيت يا دوب تاخد لون جميل و بس هى اصلا كل حاجة مستوية ينفع تعمليها فى الفرن على درجة 200 تلت ساعة تقريبا و تبعيها لغاية ما تاخد لون و ممكن تحطى جبنة بارميزان على البقسماط هتنفع جداا لو هتسويها فى الفرن هتدى طعم تحفة

صورة

طلعيها من الزيت على ورق مطبخ. ..

صورة

و بس خلاص ... حلوة اوى فى العشاء أو الفطار أو طبق جانبى فى عزومة. ..

صورة

اللحمة المفرومة من جوة

صورة

الجبنة الموتزاريلا يم يم بتشد تنفع فى المدرسة

صورة




دورة تعلم التريكو من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 

أقرا ايضا
الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
فاهيتا الدجاج chicken fajita بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
ستيك رفيع مع الاسباجيتى بالصوص الأبيض و الماشروم من مطبخ مروة الشافعى
الارز المبهر مع الفراخ المشوية بطريقة الشيش طاووق من مطبخ مروة الشافعى
الفراخ الروستو بالخضار فظيعة و سهلة اوى تنفع فى العزايم من مطبخ مروة الشافعى
صينية بطاطس مهروسة باللحم المفروم و الخضروات
طريقة عمل بطاطس محشية بالسوسيس واللحم المفري

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo