إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الجمعة يناير 27, 2017 2:04 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى

صورة

صورة

صورة

صورة


بطاطس مسلوقة و مهروسة ظبطى الملح و الفلفل فيها ..... لحمة مفرومة معصجة. ..جبنة موتزاريلا . . انا بستخدم جبنة باندا جميلة ..بيض و دقيق و بقسماط ...

صورة

انا كان عندى صوابع باتون سالية Bâton Salé و بقسماط بسمسم بقلهم شوية و متكلوش حطتهم فى الكيتشن ماشين kitchen mashine و ضربتهم

صورة

اضربيهم كويس

صورة

بقى بقسماط لذيذ و خشن. ....

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الجمعة يناير 27, 2017 2:11 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

خدى في ايدك حتت بطاطس و احشيها لحمة مفرومة أو اوى حاجة تانية برحتك. ..

صورة

و حشتها جبنة موتزاريلا

صورة

قفلى البطاطس و كوريها حلو

صورة

هتبقى كدة

صورة

حطيها فى الدقيق ....

صورة

و من الدقيق للبيض. ..

صورة

و على البقسماط الخشن .

صورة

هتبقى كدة .. دخليها التلاجة بس 10 دقايق. ..

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الجمعة يناير 27, 2017 2:17 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

حمريها فى الزيت يا دوب تاخد لون جميل و بس هى اصلا كل حاجة مستوية ينفع تعمليها فى الفرن على درجة 200 تلت ساعة تقريبا و تبعيها لغاية ما تاخد لون و ممكن تحطى جبنة بارميزان على البقسماط هتنفع جداا لو هتسويها فى الفرن هتدى طعم تحفة

صورة

طلعيها من الزيت على ورق مطبخ. ..

صورة

و بس خلاص ... حلوة اوى فى العشاء أو الفطار أو طبق جانبى فى عزومة. ..

صورة

اللحمة المفرومة من جوة

صورة

الجبنة الموتزاريلا يم يم بتشد تنفع فى المدرسة

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 

أقرا ايضا
فراخ بلدى محشية رز بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
صينية الفراخ بالرز إختراع من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
فوتوتشينى بصوص ألفريدو من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
ستيك رفيع مع الاسباجيتى بالصوص الأبيض و الماشروم من مطبخ مروة الشافعى
أحلى فراخ مشوية ممكن تأكلها من مطبخ مروة الشافعى وسر التتبيلة
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الفراخ المقرمشة بطريقة النصف سلقة من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo