إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: أحلى طريقة للكوسا بالبشاميل تحفة على طريقة مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 25, 2017 11:28 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

أحلى طريقة للكوسا بالبشاميل تحفة على طريقة مروى الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

أحلى طريقة للكوسا بالبشاميل تحفة على طريقة مروى الشافعى

صورة

صورة

صورة

كوسا مغسولة و عملتلها كحت بالشوكة علشان تدينى الشكل الشيك دة و قطعتها زى الصورة

صورة

على طاسة سخنة فيها معلقة صغيرة سمنة و حطى الكوسة و رشى عليها ملح و فلفل و شوحيها

صورة

دة شكلها بعد ما اتشوحت. .... اركنيها على جمب

صورة

لحمة مفرومة معصجة عادى جدا و عليها معلقة صغيرة من معجون صلصة طماطم. ....و جوزة الطيب " اختيارى ". ..

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: أحلى طريقة للكوسا بالبشاميل تحفة على طريقة مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 25, 2017 11:34 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

و عملت بشاميل. ..

حطى معلقتين كبار من السمنة و ممكن زبدة و سبيها تسخن شوية ......

صورة

حطى عليها 2 معالق كبار من الدقيق ... و قلبيهم كويس اوى ...

صورة

لغاية ما الدقيق و السمنة كدة يغلوا و وطى النار خالص ....

صورة

حطى عليهم لتر من السائل. .. ممكن يكون كلة لبن أو نص لبن و نص شوربة زى ما تحبى بقى .. و قلبى جااااامد فى نفس الوقت البتحطى فية اللبن علشان الدقيق و السمنة ميكلكعوش و قلبى بعصبية كدة تخيلى أن ابنك أو بنتك عملوا مصيبة و بتزعقى فيهم هيطلع البشاميل زى الفل . ..

صورة

النار عليها تبقى متوسطة و قلبي كمان وكمان ربنا يديكى الصحة. ......

صورة

حطى عليهم ملح و فلفل و جوز الطيب (اختيارى ) و معلقة كبيرة من جبنة بريزيدون شيدر أو ممكن جبنة رومى مبشورة أو جبنة مثلثات أو شيدر مبشورة برحتك بقى ...... و بردوا قلبى .....

صورة

افضلى متبعاها و بتقلبيها لغاية ما البشاميل يعمل بقاليل كدة يبقى استوى الحمد لله. ....

صورة

بيكون سمكة خفيف مش تقيل المفروض البشاميل الصح يكون سايل كدة و بيوقع من كل حتة. .. بيكون سمكة أخف من سمك عجين الكيك بشوية .....

صورة

صينية بيريكس أو عادية و حطى اول حاجة بشاميل. ...

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: أحلى طريقة للكوسا بالبشاميل تحفة على طريقة مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 25, 2017 11:40 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

و علية اللحمة المفرومة

صورة

و فوقيهم الكوسا و عليها البشاميل

صورة

و رشى من فوق جبنة شيدر مبشورة أو قشطة أو بلاش حاجة خالص عادى .... و دخليها فرن 200 نص ساعة و بعد كدة افتحى عليها الشواية من فوق دقيقة بس تاخد لون جميل

صورة

كدة خلصت خلاص ... سهلة اوى اوى اوى اوى اوى اوى

صورة

انا بحب اوى الكوسا البشاميل و الكوسا محشى كمان لاكن الكوسا المطبوخة بالصلصة استحالة أكلها معرفش لية مبحبهاش من و انا صغيرة و لا القلقاس كنت طفلة مطلعة عنيهم كنت كيوط اوى و طبعا بخلص طبقى كلة ..و بطلع الأولى فى المدرسة و كدزة ... المهم اعملى جمبها رز و طبق سلطة

صورة

انا عملت معاها فراخ محشية رز

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 

أقرا ايضا
طريقة عمل المندى بالخطوات من مطبخ مروى الشافعى
طريقة عمل رول الفراخ المحشية جبنة و هوت دوج بالصور مع مروى الشافعى
النجرسكو _ صينية المكرونة بالفراخ على طريقة مروى الشافعى
الفراخ البانية المزهلة أحلى طريقة للفراخ البانية و تحدى مع مروة الشافعى
البطاطس بالبشاميل ، طريقة عمل صينية البطاطس بالبشاميل
البطاطس الفريسكس بالصور والخطوات مع مروى الشافعى
الفراخ المكرملة من مطبخ مروى الشافعى بالخطوات
تشيكن الاكينج خطوة بخطوة من مطبخ مروى الشافعى
ورقة اللحمة بالصور والخطوات بطريقة مروى الشافعى
صينية فراخ بالمشروم والبشاميل بطريقة مروى الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo