إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: الكفتة المشوية بطعم و ريحة الفحم بالخطوات المصورة من مطبخ مروى الشافعى
مرسل: الخميس يناير 19, 2017 1:27 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 12899
مكان: المنصورة

الكفتة المشوية بطعم و ريحة الفحم بالخطوات المصورة من مطبخ مروى الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

الكفتة المشوية بطعم و ريحة الفحم رهيييييييبة و سهلة جدااااا أحلى كفتة هتكليها من مطبخى الطريقة بالتفصيل و الصور

صورة

صورة

صورة

صورة

دة كيلو لحمة مفرومة .... و 2 بصلاية كبار مفرومة ناعم * ابشريها يعنى*..... معلقة صغيرة لكل من :: الملح و الفلفل و بيكاربونات الصوديوم اللى هية الباكنج صودا

صورة

أول حاجة حطى على البصل معلقة صغيرة من الملح و الفلفل الأسود و قلبيهم ....

صورة

و سيبى البصل مع الملح و الفلفل بتاع 10 دقايق علشان البصل ينزل ميتة كلها ...

صورة

صفى البصل من ميتة خالص ... انا عوزة تفل البصل و مش محتاجة مية البصل خالص ...

صورة

حطى تفل البصل على اللحمة ....

صورة

اعجنى كويس اوى بأديكى. .. الملح و الفلفل الحطناة على البصل هيملح اللحمة كويس و مش هنحط اى توابل تانى خالص .....

صورة

و عليهم بقى المعلقة الصغيرة من بيكاربونات الصوديوم أو الباكينج صودا صغيرة اوى متكتريش علشان متغيرش طعم اللحمة ....و قلبيهم كويس اوى بأديكى. ... و أهمية الباكينج صودا هنا فى اللحمة بيخليها طرية و هشة و بيخلى الكفتة تحفة مش مكتومة

صورة

سيبى اللحمة ترتاح فى التلاجة تقريبا نص ساعة. ...

صورة






دورة تعلم التريكو من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: الكفتة المشوية بطعم و ريحة الفحم بالخطوات المصورة من مطبخ مروى الشافعى
مرسل: الخميس يناير 19, 2017 1:27 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 12899
مكان: المنصورة

هاتى بقى اى حاجة عندك تصبعى بيها الكفتة يعنى لو عندك اسياخ تمام لو مفيش ممكن بأيد المعلقة الخشب مثلا انا صبعت الكفتة بالعصاية الخشب الطخينة بتاعت الأكل الصينى عندى منها .... انا اصلا من الصين

صورة

انا عملة صباح الكفتة طخين انتى ممكن تعملية على مزاجك و رصية فى صينية فرن و تدخليها الفرن يكون سخن على درجة 300..تقريبا نص ساعة و تبعيها لغاية ما تستوى و تاخد لون حلو ...و كل عشر دقايق افتحى عليها الفرن و روجى الصينية علشان تحركى الكفتة و متلزقش و تتشوى و تاخد لون حلو من كل الجوانب

صورة

حضرى فحمة علشان لما الكفتة تستوى

صورة

بعد ما الكفتة تمام استوت حطيت فى الصينية ورق ألومنيوم عملتوا على شكل طبق صغير و حطيت فية الفحمة و طفيت الفحمة بنقطتين من الزيت هطلع دخان غطى الصينية بسرعة بورق ألومنيوم و اكتمى الصينية علشان دخنة الفحمة تدخل فى الكفتة شامة الريحة فظيييييييعة

صورة

و بس خلاص قدميها مع بطاطس محمرة مثلا

صورة

و يا سلام مع سلطة الطحينة اووووووف. .. ممكن تعمليها ساندوتشات مع سلطة الطحينة فى عيش بلدى سخن وهم وهم أحلى من أجدع محل كباب و كفتة و نظيفة من أيدك فى البيت

صورة

صورة

صورة




دورة تعلم التريكو من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 

أقرا ايضا
الكبدة المشوية الصح من مطبخ مروى الشافعى بالصور والشرح
الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
ستيك اللحمة بالزبدة و الاعشاب رهيب من مطبخ مروى الشافعى
السدق والكبد والكلاوى والقلوب من مطبخ مروى الشافعى بالصور
الارز المبهر مع الفراخ المشوية بطريقة الشيش طاووق من مطبخ مروة الشافعى
طاجن المكرونة بالسجق والجبنة الموتزاريللا من مطبخ مروى الشافعى بالصور
فراخ تكا كباب مشوية على الطريقة الهندى من مطبخ مروى الشافعى
البطاطس الفريسكس بالصور والخطوات مع مروى الشافعى
ورقة اللحمة بالصور والخطوات بطريقة مروى الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo