إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: طريقة عمل الحواوشي
مرسل: الخميس إبريل 29, 2010 8:20 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:25 pm
مشاركات: 10942
مكان: المنصورة

طريقة عمل الحواوشي



طريقة عمل الحواوشي

المقادير:

10 رغيف خبز بلدي
كيلو لحمة مفرومة
3 بصلات متوسّطة الحجم
فلفل رومي
فلفل حار
بهارات وفلفل أسود (حسب الرغبة)
ملعقة سمنة
ملح
كزبرة ناشفة


طريقة التحضير:

1- أحضري إناء واسعاً، وضعي اللحم المفروم والبهارات، وقطعي الفلفل، وضيفي عليهم البصل (بعد ما تبشريه) والملح والسمن، وقلّبيهم جيداً.

2- بعد كده أحضري العيش وقسمي كل رغيف نصفين، وابدئي احشي كل رغيف بكمية مناسبة من الخليط السابق، وادهني كل رغيف بسمنة من على الوش.

3- أحضري ورق زبدة ولفي الحواوشي كويس، ودخليه الفرن في درجة حرارة مناسبة، وتابعيه طبعاً لحد ما يبدأ لحد ما يستوي، وهتلاقي الورق بيبدأ في الاحمرار.

4- بعد كده طلعيه من الفرن، وقدّميه بقى مع سلطة الطحينة والسلطة الخضراء.. وبالهنا والشفا





لا اله الا الله محمد رسول الله



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: طريقة عمل الحواوشي
مرسل: الجمعة إبريل 30, 2010 8:55 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
تسلم الايادى



دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 

أقرا ايضا
أحلى طريقة للكوسا بالبشاميل تحفة على طريقة مروى الشافعى
كفتة باللبن ، طريقة عمل كفتة اللبن ، طريقة تحضير كفتة اللبن
طريقة عمل اللحمة الموزة بالفريك ، طريقة طهى اللحمة بالفريك
طريقة عمل الفته
لحم بقر على طريقة مَدْراس
طريقة عمل الثومية
طريقة عمل لحم بقر بالخردل
طريقة عمل لحم كباب حلة
طريقة عمل فراخ تكا
طريقة عمل البصارة

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo